Skip to main content
Uncategorized

Klubben söker pingistränare/ungdomsledare

By June 7, 2023No Comments

Klubben söker en pingistränare för våra yngre barn och ungdomar. Arbetet innefattar att vara ledare för Pingisskolan och våra ungdomsgrupper. Vi ser gärna att man har pingisbakgrund men det viktigaste är att man är van att jobba med barn. Har man ingen pingiserfarenhet så kan vi lära ut det.

Huvuduppgiften är att genomföra träningar och styra en assisterande tränare. Administration i samband med terminsstart och även till viss del löpande under terminen. Detta innefattar framför allt att kommunicera med och ta emot nya spelare. Hjälpa huvudtränare alt klubbchef att marknadsföra klubben så att vi kan öka antalet spelare i dessa grupper.

Du har förmågan att kommunicera med människor i alla åldrar och att vara både en inspiration och en styrande hand för dem. En god serviceanda är ett måste då du kommer att ha mycket kontakt med både barn, föräldrar, skolor och föreningar. Du är säkerhetsmedveten, ansvarskännande, engagerad och står för värderingar som ömsesidig respekt, tolerans och öppenhet.

Anställningen kan vara antingen terminsstyrd eller slås ut över året. Vi räknar med att det i dagsläget innefattar arbete 8-10 timmar per vecka under säsongen.

Boo Racketklubbs värdegrund är baserat på fyra nyckelord för att få en trivsam klubb för alla,

dessa är: omtanke, engagemang, glädje och ansvar!

Kontaktpersoner;

Benny Nilsson 070-972 31 82, benny@booracketklubb.se

Jens Maartmann 070-955 60 82, jens.maartmann@booracketklubb.se

Jens Maartmann

Author Jens Maartmann

More posts by Jens Maartmann